lunes, 21 de noviembre de 2011

PRESENTACIÓ


Des de aquest blog us volem fer arribar propostes de llibres nous i vells amb contingut atractiu per la franja d’ edat que en diuen jove... es a dir des de els 15 anys fins... bé fins quan un vulgui, més o menys...

La idea es poder-vos presentar tant aquells llibres anomenats de literatura juvenil com aquells considerats d’ adults però que us poden agradar (ningú diu que amb 15 anys no es pugui llegir la biografia de Steve Jobs o el 1Q84 de Murakami, només per que no estigui explícitament adreçada al jovent, no?) 

 Però per que això sigui real necessitarem de la vostra col·laboració, ja que a la llibreria ja fa un temps que ens vam allunyar d’ aquets 15 anys i encara que poguéssim treure el nostre esperit més rebel, immadur e il·lusionant segur que continuaríem semblant uns carques... Per això us agrairem totes les aportacions i recomanacions que ens feu.

Així doncs esperem que aquest blog us sigui prou satisfactori i trobeu un munt de llibres i histories que us agradin i us convidin a gaudir del vici de llegir!!!

Començarem aviat, us esperem!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario